Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Bubbles in noodle dough: Characterization by X-ray microtomography
 
 
Titel: Bubbles in noodle dough: Characterization by X-ray microtomography
Auteur: Guillermic, R.-M.
Koksel, F.
Sun, X.
Hatcher, D.W.
Nickerson, M.T.
Belev, G.S.
Webb, M.A.
Page, J.H.
Scanlon, M.G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 548-555
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland