Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-pressure treatment on taste and metabolite profiles of ducks with two different vinasse-curing processes
 
 
Titel: Effect of high-pressure treatment on taste and metabolite profiles of ducks with two different vinasse-curing processes
Auteur: Lou, Xiaowei
Ye, Yangfang
Wang, Ying
Sun, Yangying
Pan, Daodong
Cao, Jinxuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 703-712
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland