Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and sensory differences between high price and low price extra virgin olive oils
 
 
Titel: Chemical and sensory differences between high price and low price extra virgin olive oils
Auteur: Fiorini, Dennis
Boarelli, Maria Chiara
Conti, Paolo
Alfei, Barbara
Caprioli, Giovanni
Ricciutelli, Massimo
Sagratini, Gianni
Fedeli, Donatella
Gabbianelli, Rosita
Pacetti, Deborah
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 65-75
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland