Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds in Gujinggong Chinese Baijiu by gas chromatography–olfactometry, quantitative measurements, and sensory evaluation
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds in Gujinggong Chinese Baijiu by gas chromatography–olfactometry, quantitative measurements, and sensory evaluation
Auteur: Zhao, Dongrui
Shi, Dongmei
Sun, Jinyuan
Li, Anjun
Sun, Baoguo
Zhao, Mouming
Chen, Feng
Sun, Xiaotao
Li, Hehe
Huang, Mingquan
Zheng, Fuping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 616-627
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland