Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The effects of microfluidization on rheological and textural properties of gluten-free corn breads
 
 
Titel: The effects of microfluidization on rheological and textural properties of gluten-free corn breads
Auteur: Ozturk, Oguz Kaan
Mert, Behic
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 782-792
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland