Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Healthy diets with reduced environmental impact? – The greenhouse gas emissions of various diets adhering to the Dutch food based dietary guidelines
 
 
Titel: Healthy diets with reduced environmental impact? – The greenhouse gas emissions of various diets adhering to the Dutch food based dietary guidelines
Auteur: van de Kamp, Mirjam E.
van Dooren, Corné
Hollander, Anne
Geurts, Marjolein
Brink, Elizabeth J.
van Rossum, Caroline
Biesbroek, Sander
de Valk, Elias
Toxopeus, Ido B.
Temme, Elisabeth H.M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's 14-24
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland