Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 93 gevonden artikelen
 
 
  The potential of herbs and spices to reduce lipid oxidation during heating and gastrointestinal digestion of a beef product
 
 
Titel: The potential of herbs and spices to reduce lipid oxidation during heating and gastrointestinal digestion of a beef product
Auteur: Van Hecke, T.
Ho, P.L.
Goethals, S.
De Smet, S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 785-792
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland