Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 93 gevonden artikelen
 
 
  The effect of CaCl2 marination on the tenderizing pathway of goose meat during conditioning
 
 
Titel: The effect of CaCl2 marination on the tenderizing pathway of goose meat during conditioning
Auteur: Li, Xuan
Sun, Yangying
Pan, Daodong
Wang, Ying
Cao, Jinxuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 487-492
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland