Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Repeated heat-moisture treatment exhibits superiorities in modification of structural, physicochemical and digestibility properties of red adzuki bean starch compared to continuous heat-moisture way
 
 
Titel: Repeated heat-moisture treatment exhibits superiorities in modification of structural, physicochemical and digestibility properties of red adzuki bean starch compared to continuous heat-moisture way
Auteur: Gong, Bing
Xu, Meijuan
Li, Bei
Wu, Hao
Liu, Yu
Zhang, Guoquan
Ouyang, Shaohui
Li, Wenhao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 776-784
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland