Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 93 gevonden artikelen
 
 
  A new method to determine the water activity and the net isosteric heats of sorption for low moisture foods at elevated temperatures
 
 
Titel: A new method to determine the water activity and the net isosteric heats of sorption for low moisture foods at elevated temperatures
Auteur: Tadapaneni, Ravi Kiran
Yang, Ren
Carter, Brady
Tang, Juming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 203-212
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland