Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 93 gevonden artikelen
 
 
  High resolution mass approach to characterize refrigerated black truffles stored under different storage atmospheres
 
 
Titel: High resolution mass approach to characterize refrigerated black truffles stored under different storage atmospheres
Auteur: Longo, Edoardo
Morozova, Ksenia
Loizzo, Monica R.
Tundis, Rosa
Savini, Sara
Foligni, Roberta
Mozzon, Massimo
Martin-Vertedor, Daniel
Scampicchio, Matteo
Boselli, Emanuele
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 526-535
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland