Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Foam-stabilizing properties of the yeast protein PAU5 and evaluation of factors that can influence its concentration in must and wine
 
 
Titel: Foam-stabilizing properties of the yeast protein PAU5 and evaluation of factors that can influence its concentration in must and wine
Auteur: Kupfer, Veronika M.
Vogt, Elisabeth I.
Siebert, Annemarie K.
Meyer, Magdalena L.
Vogel, Rudi F.
Niessen, Ludwig
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 111-118
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland