Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing on phenolic acids composition and radical scavenging capacity of barley pasta
 
 
Titel: Effect of processing on phenolic acids composition and radical scavenging capacity of barley pasta
Auteur: De Paula, Rosanna
Rabalski, Iwona
Messia, Maria Cristina
Abdel-Aal, El-Sayed M.
Marconi, Emanuele
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 136-143
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland