Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Dehydration of jambolan [Syzygium cumini (L.)] juice during foam mat drying: Quantitative and qualitative changes of the phenolic compounds
 
 
Titel: Dehydration of jambolan [Syzygium cumini (L.)] juice during foam mat drying: Quantitative and qualitative changes of the phenolic compounds
Auteur: Iasnaia Maria de Carvalho, Tavares
Nogueira, Tuany Yuri Kuboyama
Mauro, Maria Aparecida
Gómez-Alonso, Sergio
Gomes, Eleni
Da-Silva, Roberto
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Lago-Vanzela, Ellen Silva
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 32-42
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland