Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The influence of ripening stage and region on the chemical compounds in mulberry fruits (Morus atropurpurea Roxb.) based on UPLC-QTOF-MS
 
 
Titel: The influence of ripening stage and region on the chemical compounds in mulberry fruits (Morus atropurpurea Roxb.) based on UPLC-QTOF-MS
Auteur: Yang, Jiufang
Wen, Haichao
Zhang, Lei
Zhang, Xiaoxu
Fu, Zheng
Li, Jingming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P2 pagina's 159-165
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland