Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of water-in-oil-in-water (W1/O/W2) double emulsion in a set-type yogurt model
 
 
Titel: Incorporation of water-in-oil-in-water (W1/O/W2) double emulsion in a set-type yogurt model
Auteur: Lalou, Sofia
Kadri, Hani El
Gkatzionis, Konstantinos
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P2 pagina's 122-131
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland