Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Thermal inactivation of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in sous-vide processed marinated chicken breast
 
 
Titel: Thermal inactivation of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in sous-vide processed marinated chicken breast
Auteur: Karyotis, Dimitrios
Skandamis, Panagiotis N.
Juneja, Vijay K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 894-898
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland