Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Phase behaviors involved in surimi gel system: Effects of phase separation on gelation of myofibrillar protein and kappa-carrageenan
 
 
Titel: Phase behaviors involved in surimi gel system: Effects of phase separation on gelation of myofibrillar protein and kappa-carrageenan
Auteur: Zhang, Tao
Xu, Xiaoqi
Ji, Lei
Li, Zhaojie
Wang, Yuming
Xue, Yong
Xue, Changhu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 361-368
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland