Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Comparison between boiling and vacuum cooking (sous-vide) in the bioaccessibility of minerals in bovine liver samples
 
 
Titel: Comparison between boiling and vacuum cooking (sous-vide) in the bioaccessibility of minerals in bovine liver samples
Auteur: da Silva, Francisco L.F.
de Lima, João P.S.
Melo, Luciana S.
da Silva, Yarina S.M.
Gouveia, Sandro T.
Lopes, Gisele S.
Matos, Wladiana O.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 566-571
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland