Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 55 gevonden artikelen
 
 
  A fermentative approach to ameliorating solid waste challenges within food and hospitality industry
 
 
Titel: A fermentative approach to ameliorating solid waste challenges within food and hospitality industry
Auteur: Jamal, Parveen
Saheed, Olorunnisola Kola
Abdul Karim, Mohammed Ismail
Alam, Md. Zahangir
Muyibi, Suleyman Aremu
Verschenen in: International biodeterioration & biodegradation
Paginering: Jaargang 102 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland