Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Manufacture of high-protein yogurt without generating acid whey – Impact of the final pH and the application of power ultrasound on texture properties
 
 
Titel: Manufacture of high-protein yogurt without generating acid whey – Impact of the final pH and the application of power ultrasound on texture properties
Auteur: Körzendörfer, Adrian
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 99 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland