Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  X-ray irradiation as a valid technique to prolong food shelf life: The case of ricotta cheese
 
 
Titel: X-ray irradiation as a valid technique to prolong food shelf life: The case of ricotta cheese
Auteur: Ricciardi, Emilio Francesco
Lacivita, Valentina
Conte, Amalia
Chiaravalle, Eugenio
Zambrini, A. Vittorio
Del Nobile, Matteo A.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 99 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland