Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring cream by modifying the composition of the fat and interfacial proteins to modulate stirred milk gel texture
 
 
Titel: Tailoring cream by modifying the composition of the fat and interfacial proteins to modulate stirred milk gel texture
Auteur: Moussier, Marine
Huc-Mathis, Delphine
Michon, Camille
Chaudemanche, Cyril
Bosc, Véronique
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's 102-113
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland