Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of green tea catechins on physical stability and sensory quality of lactose-reduced UHT milk during storage for one year
 
 
Titel: Effect of green tea catechins on physical stability and sensory quality of lactose-reduced UHT milk during storage for one year
Auteur: Jansson, Therese
Waehrens, Sandra S.
Rauh, Valentin
Danielsen, Bente P.
Sørensen, John
Bredie, Wender L.P.
Petersen, Mikael A.
Ray, Colin A.
Lund, Marianne N.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 25-34
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland