Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Zinc supplementation of dairy cows: Effects on chemical composition, nutritional quality and volatile profile of Giuncata cheese
 
 
Titel: Zinc supplementation of dairy cows: Effects on chemical composition, nutritional quality and volatile profile of Giuncata cheese
Auteur: Ianni, Andrea
Iannaccone, Marco
Martino, Camillo
Innosa, Denise
Grotta, Lisa
Bennato, Francesca
Martino, Giuseppe
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 65-71
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland