Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Partition and digestive stability of α-tocopherol and resveratrol/naringenin in whey protein isolate emulsions
 
 
Titel: Partition and digestive stability of α-tocopherol and resveratrol/naringenin in whey protein isolate emulsions
Auteur: Fang, Zheng
Wusigale,
Bao, Huayan
Ni, Yingzhou
Choijilsuren, Narangerel
Liang, Li
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 93 (2019) nr. C pagina's 116-123
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland