Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Relating transformation process, eco-design, composition and sensory quality in cheeses using PO2 ontology
 
 
Titel: Relating transformation process, eco-design, composition and sensory quality in cheeses using PO2 ontology
Auteur: Pénicaud, Caroline
Ibanescu, Liliana
Allard, Thomas
Fonseca, Fernanda
Dervaux, Stéphane
Perret, Bruno
Guillemin, Hervé
Buchin, Solange
Salles, Christian
Dibie, Juliette
Guichard, Elisabeth
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland