Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The biological activity of fermented milk produced by Lactobacillus casei ATCC 393 during cold storage
 
 
Titel: The biological activity of fermented milk produced by Lactobacillus casei ATCC 393 during cold storage
Auteur: Abdel-Hamid, Mahmoud
Romeih, Ehab
Gamba, Raúl Ricardo
Nagai, Emiko
Suzuki, Takuya
Koyanagi, Takashi
Enomoto, Toshiki
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 1-8
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland