Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effects of preheat treatment of milk powder on the properties of reconstituted set skim yogurts
 
 
Titel: Effects of preheat treatment of milk powder on the properties of reconstituted set skim yogurts
Auteur: Augustin, M.A.
Cheng, L.J.
Clarke, P.T.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 9 (1999) nr. 3-6 pagina's 2 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland