Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Composition and microstructure of casein: whey protein aggregates formed by heating model solutions at 95°C
 
 
Titel: Composition and microstructure of casein: whey protein aggregates formed by heating model solutions at 95°C
Auteur: Beaulieu, Martin
Pouliot, Yves
Pouliot, Michel
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 9 (1999) nr. 3-6 pagina's 2 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland