Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of intermediates formed during heat-induced aggregation of β-lactoglobulin AB at neutral pH
 
 
Titel: Characterization of intermediates formed during heat-induced aggregation of β-lactoglobulin AB at neutral pH
Auteur: Schokker, E.P.
Singh, H.
Pinder, D.N.
Norris, G.E.
Creamer, L.K.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 9 (1999) nr. 11 pagina's 10 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland