Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of surfactant addition on particle properties of whey proteins and their subsequent complexation with salivary proteins
 
 
Titel: Effect of surfactant addition on particle properties of whey proteins and their subsequent complexation with salivary proteins
Auteur: Madadlou, Ashkan
Zamani, Somayeh
Lu, Yixing
Abbaspourrad, Alireza
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 87 () nr. C pagina's 107-113
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland