Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Concentrated emulsions as novel fat replacers in reduced-fat and low-fat Cheddar cheeses. Part 1. Rheological and microstructural characterization
 
 
Titel: Concentrated emulsions as novel fat replacers in reduced-fat and low-fat Cheddar cheeses. Part 1. Rheological and microstructural characterization
Auteur: Anvari, Mohammad
Joyner (Melito), Helen S.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 76-85
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland