Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Butyric acid producing clostridia in cheese – Towards the completion of knowledge by means of an amalgamate of methodologies
 
 
Titel: Butyric acid producing clostridia in cheese – Towards the completion of knowledge by means of an amalgamate of methodologies
Auteur: Brändle, J.
Fraberger, V.
Berta, J.
Puglisi, E.
Jami, M.
Kneifel, W.
Domig, K.J.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 86-95
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland