Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Impact of high-intensity ultrasound duration and intensity on the structural properties of whipped cream
 
 
Titel: Impact of high-intensity ultrasound duration and intensity on the structural properties of whipped cream
Auteur: Amiri, Amir
Mousakhani-Ganjeh, Alireza
Torbati, Sara
Ghaffarinejhad, Gelareh
Esmaeilzadeh Kenari, Reza
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 78 (2018) nr. C pagina's 152-158
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland