Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of 25% salt in Prato cheese does not affect proteolysis and sensory acceptance
 
 
Titel: Reduction of 25% salt in Prato cheese does not affect proteolysis and sensory acceptance
Auteur: Baptista, Débora Parra
Araújo, Francisca Diana da Silva
Eberlin, Marcos Nogueira
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 75 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland