Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Fractionation by microfiltration: Effect of casein micelle size on composition and rheology of high protein, low fat set yoghurt
 
 
Titel: Fractionation by microfiltration: Effect of casein micelle size on composition and rheology of high protein, low fat set yoghurt
Auteur: Jørgensen, Camilla Elise
Abrahamsen, Roger K.
Rukke, Elling-Olav
Johansen, Anne-Grethe
Skeie, Siv B.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 74 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland