Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Changes in proteins, physical stability and structure in directly heated UHT milk during storage at different temperatures
 
 
Titel: Changes in proteins, physical stability and structure in directly heated UHT milk during storage at different temperatures
Auteur: Malmgren, Bozena
Ardö, Ylva
Langton, Maud
Altskär, Annika
Bremer, Maria G.E.G.
Dejmek, Petr
Paulsson, Marie
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 71 (2017) nr. C pagina's 16 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland