Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural transformations in anisotropy and melt-stretch properties of low moisture part skim mozzarella cheese
 
 
Titel: Microstructural transformations in anisotropy and melt-stretch properties of low moisture part skim mozzarella cheese
Auteur: Yang, Seo Won
Watkinson, Philip
Gillies, Graeme
James, Bryony J.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 62 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland