Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties and microstructure of high protein acid gels prepared from reconstituted milk protein concentrate powders of different protein contents
 
 
Titel: Rheological properties and microstructure of high protein acid gels prepared from reconstituted milk protein concentrate powders of different protein contents
Auteur: Meletharayil, Gopinathan H.
Patel, Hasmukh A.
Huppertz, Thom
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland