Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of proteolytic Lactococcus lactis subsp. cremoris on ripening of reduced-fat Cheddar cheese made with camel chymosin
 
 
Titel: Influence of proteolytic Lactococcus lactis subsp. cremoris on ripening of reduced-fat Cheddar cheese made with camel chymosin
Auteur: Børsting, Mette W.
Stallknecht, Maria K.
Vogensen, Finn K.
Ardö, Ylva
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 41 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland