Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The diversity of potential cheese ripening characteristics of lactic acid starter bacteria: 1. Resistance to cell lysis and levels and cellular distribution of proteinase activities
 
 
Titel: The diversity of potential cheese ripening characteristics of lactic acid starter bacteria: 1. Resistance to cell lysis and levels and cellular distribution of proteinase activities
Auteur: Coolbear, Tim
Pillidge, Christopher J.
Crow, Vaughan L.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 4 (1994) nr. 8 pagina's 25 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland