Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Structural development of semi-solid dairy desserts influenced by hydrocolloids and temperature: Rheology and particle size distribution
 
 
Titel: Structural development of semi-solid dairy desserts influenced by hydrocolloids and temperature: Rheology and particle size distribution
Auteur: Balaghi, Sima
Senge, Bernhard
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 39 (2014) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland