Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Application of Lactobacillus amylovorus as an antifungal adjunct to extend the shelf-life of Cheddar cheese
 
 
Titel: Application of Lactobacillus amylovorus as an antifungal adjunct to extend the shelf-life of Cheddar cheese
Auteur: Lynch, Kieran M.
Pawlowska, Agata M.
Brosnan, Brid
Coffey, Aidan
Zannini, Emanuele
Furey, Ambrose
McSweeney, Paul L.H.
Waters, Deborah M.
Arendt, Elke K.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 34 (2014) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland