Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Thermo-physical properties of semi-hard cheese made with different fat fractions: Influence of melting point and fat globule size
 
 
Titel: Thermo-physical properties of semi-hard cheese made with different fat fractions: Influence of melting point and fat globule size
Auteur: Schenkel, Philipp
Samudrala, Ravi
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 30 (2013) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland