Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Discrimination of grated cheeses by Fourier transform infrared spectroscopy coupled with chemometric techniques
 
 
Titel: Discrimination of grated cheeses by Fourier transform infrared spectroscopy coupled with chemometric techniques
Auteur: Gori, Alessandro
Maggio, Rubén M.
Cerretani, Lorenzo
Nocetti, Marco
Caboni, Maria Fiorenza
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 23 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland