Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The impact of tea supplementation on microflora, pH and antioxidant capacity of yoghurt
 
 
Titel: The impact of tea supplementation on microflora, pH and antioxidant capacity of yoghurt
Auteur: Najgebauer-Lejko, D.
Sady, M.
Grega, T.
Walczycka, M.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 8 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland