Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high pressure microfluidization on the structure and length distribution of whey protein fibrils
 
 
Titel: The effect of high pressure microfluidization on the structure and length distribution of whey protein fibrils
Auteur: Oboroceanu, Daniela
Wang, Lizhe
Kroes-Nijboer, Ardy
Brodkorb, André
Venema, Paul
Magner, Edmond
Auty, Mark A.E.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland