Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sol gel transitions during acid gelation of milk containing modified waxy maize starch. Differences between chemical and bacterial acidification measured using rheological and spectroscopic techniques
 
 
Titel: Sol gel transitions during acid gelation of milk containing modified waxy maize starch. Differences between chemical and bacterial acidification measured using rheological and spectroscopic techniques
Auteur: Azim, Zohra
Corredig, Milena
Koxholt, Max
Alexander, Marcela
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 20 (2010) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland