Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH adjustment at heating on the rheological properties of acid skim milk gels with added potato starch
 
 
Titel: Effect of pH adjustment at heating on the rheological properties of acid skim milk gels with added potato starch
Auteur: Oh, H.E.
Wong, M.
Pinder, D.N.
Hemar, Y.
Anema, S.G.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 17 (2007) nr. 12 pagina's 9 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland